L’Eternal Running arriba a Sallent per quedar-s’hi

256

Ja hi ha 3.200 inscrits per la cursa d’obstacles del circuit mundial Eternal Running® d’aquest diumenge 18 d’octubre, i encara se’n poden inscriure més durant els propers dies. La cursa ha triat Sallent per repetir-hi, segons declaracions de l’organitzador Ruben López a Ràdio Sallent. La propera prova sallentina serà l’any que ve i ja s’espera doblar participants: uns 10.000. Ho va afirmar divendres durant el programa Esports Sallent, després que el conductor Pitu Galobart li demanés per les dades de participants d’aquest diumenge:

El regidor d’esports Jonatan Caro i la tècnica de joventut de l’ajuntament Rocio Moreno també van visitar Esports Sallent divendres. Caro va explicar per què volien l’Eternal Running® a Sallent: “per donar a conèixer el poble”.

Per aquest diumenge hi haurà nous obstacles repartits pel terme municipal sallentí, una zona “ideal” per fer-hi la cursa, segons López. Quan van començar la cursa ara fa tretze anys no s’imaginaven que voltarien per tot el món i que estarien a punt de complir les 200 proves realitzades.

Les inscripcions encara estan obertes. Per fer-les cal contactar amb l’Ajuntament.

Cartell penjat al Facebook de l'Eternal Running
Cartell penjat al Facebook de l’Eternal Running