L’etapa electoral del Centre d’Esports Manresa: objectiu comú i moltes conversacions pendents

155

Si una cosa va quedar clara en l’Assemblea de Socis que va celebrar dissabte el Centre d’Esports Manresa, la tercera que organitza la Junta Gestora que presideix el club, és que els socis s’han d’asseure i parlar de moltes coses. El soci del club troba a faltar més informació del camí que ha seguit el club en els darrers anys, però ara, hi ha la intenció de revertir aquesta situació. El proper 4 d’agost es decidirà el president o presidenta de l’entitat, càrrec per ocupar des del passat 11 de gener quan Luis Villa va dimitir per motius econòmics.

En aquesta cursa electoral, l’única candidatura formalitzada és la que encapçala Ruth Guerrero, presidenta de la Junta Gestora. Ara bé, d’aquí al 23 d’agost (data quan es formalitzen les candidatures) poden passar moltes coses. A més, l’Assemblea de dissabte va deixar entreveure que Ruth Guerrero podria tenir competència. En el torn de precs i preguntes, l’expresident del club fins al juny del 2019, Jose Luis Correa, va insinuar que es podria presentar a les eleccions com a president o com a membre d’una candidatura alternativa a la Junta Gestora. Segons va explicar Correa a l’Esport i Punt d’Ona Bages, hi ha socis que s’han posat en contacte amb ell per formar una candidatura. Ara bé, la seva intenció és primer parlar amb la Junta Gestora i arribar a un acord per crear una candidatura comuna.

 

Per la seva banda, Ruth Guerrero explicava a La Central d’Ona Bages que de moment José Luis Correa no els ha concretat res més, però que no tenen cap problema en asseure’s i parlar. Tot i això, Guerrero no amaga que aquesta intervenció de Correa en el torn de precs i preguntes els va agafar per sorpresa.

 

Les dues parts encara no s’han posat en contacte, però tenen dies al davant per fer-ho. El punt comú entre els dos és que volen una estabilitat pel club.

 

Correa a més diu que entrar en guerres ara és perjudicial pel club. Per la seva banda, Ruth Guerrero considera que l’Assemblea era necessària perquè el soci també pogués saber quina és la realitat del club i pogués explicar-se. En la part econòmica es va revelar que el club encara ha d’afrontar uns deutes de 48.000 euros, però que l’actual model de gestió garanteix la viabilitat financera del club, segons explicava el tresorer Manel Villaplana. Amb tot, Ruth Guerrero assegura que aquest model era una necessitat perquè no podien donar l’esquena al club ni a la ciutat.

 

Molt per fer, molt a parlar abans de culminar amb un president o presidenta el 4 d’agost i encara una etapa en la qual el club vol recuperar l’estabilitat.