El Centre d’Esports Manresa, va fer oficial ahir el fitxatge de l’estrella de la Kings League Tom Diawara.

Extrem esquerre de 23 anys que procedeix del San Cristóbal de 3 RFEF. El jugador s’ha fet famós arran de la seva participació en la Kings League, la lliga de futbol 7 organitzada per Gerard Piqué i Ibai Llanos. Les normes peculiars de la competició li han permès a Diawara mostrar les seves millors virtuds, i l’han convertit en un home clau pel seu equip i en una de les peces més destacades de la lliga. Destaquen per sobre de tot la seva gran velocitat, el seu u contra u, la qualitat tècnica en la definició i la seva implicació defensiva més que notable.

Tom Diawara és jugador del club Jijantes, presidit pel periodista esportiu Gerard Romero. Va arribar al conjunt quan estava a la cua de la classificació, i va iniciar una ratxa positiva que li ha permès acabar sisè. Amb poques setmanes s’ha convertit en una de les estrelles de la competició que segueixen centenars de milers d’espectadors.

Amb aquest fitxatge el Centre d’Esports Manresa guanya un jugador determinant, però sobretot també, guanya l’expectativa mediàtica que genera un jugador que participa en una lliga que en la seva última jornada, va acumular 3,2 milions de visualitzacions.