‘L’esport veu la llum al final del túnel’ ESPORT I PUNT 12/02/21

131

Divendres 12 de febrer del 2021, programa número 189 del magazín esportiu Esport i Punt d’Ona Bages que fem des de Ràdio Sant Fruitós. Un programa en el qual repassem les notícies més destacades del dia d’avui i també de la setmana

Saludem en directe un jugador professional de futbol sala que el passat cap de setmana va tornar a competir després de 4 mesos lesionats. Parlem del manresà Xavier Cols, jugador del Viña Albali Valdepeñas de la Primera Divisió Espanyola de futbol sala. Contra el Jaén va tornar a una convocatòria després de la seva lesió. Li preguntem quines sensacions ha viscut en el seu retorn a les pistes i molt més.

Després fem tertúlia de futbol, avui ens acompanya el David Vila, president de la Sant Fruitós Escola de Futbol i el mateix Lluc Grandia.

I rematem el programa entrevistant el president del Club Manresa Futbol Sala, el Pere Joan Pusó. Li preguntem per aquesta resolució de competició després dels incidents del passat dissabte al Pujolet pel cas xiulet dels presumptes directius del Barceloneta.