L’esport santpedorenc al dia – El santpedor femení es retroba amb la victòria

177
senior femení CF Santpedor

FUTBOL

El CF Santpedor ha caigut derrotat per 1 a 5 al Camp Josep Guardiola davant el Juan XIII CF. Amb aquest resultat cau a la 13a posició a la classificació del grup 7 de Tercera Catalana. Dissabte que ve a les 16:30h visitaran al Marganell CE en partit de la jornada 10 i intentaran recuperar el camí de la victòria.

L’equip ‘B’ del CF Santpedor, nascut aquesta temporada, va aconseguir dijous els primers punts de la temporada en vèncer per 4 a 2 a la Balconada, en partit avançat de la jornada 7 del grup 2 de 4a Catalana. 3 punts que els treuen del pou de la classificació, els homes entrenats per Toni Franch ara són 13ens. Així doncs aquest cap de setmana no juguen i ho faran el diumenge següent, dia 6 de novembre, al camp de la Pirinaica ‘B’, a les 12h.

El senior femení del CF Santpedor, va aconseguir els 3 punts en la seva visita al camp de la FE Cornellà ‘B’. L’equip entrenat per Ricard Rubis escala així fins a la 8a posició de 1era Catalana Femenina passades 7 jornades de campionat. Diumenge que ve a les 12:30h rebran al Sant Cugat Esport FC ‘B’.

FUTBOL SALA

El CEFS Santpedor es va imposar per 5 a 2 al Molins 99 CFS ‘B’. Un resultat que catapulta els santpedorencs a la 4ta posició, amb 7 punts, passades 4 jornades del grup 4 de 1a Catalana. Dissabte a les 18h visiten al Vilanova Seguros Bilbao FSC.

EL sénior femení del CEFS Santpedor, per la seva banda, no va poder aconseguir la tercera victòria seguida després de caure per 0 a 3 amb l’Olesa FS ‘B’. Una derrota que deixa les santpedorenques en 6a posició al grup 3 de 2a Catalana Femenina. La setmana que ve tenen descans.

HANDBOL

L’Handbol Santpedor va aconseguir una important victòria contra el CH Alcarràs per 17 a 22 en la jornada 5 del grup B de 3a Catalana. Aquest cap de setmana rebran al Torró d’Agramunt en partit de la 6a jornada. De moment són 6ens amb 4 punts.