La plataforma Ja n’hi ha prou, un moviment sorgit per a defensar la tornada de l’esport no professional i defensar els seus drets ha convocat una concentració per aquest migdia (12h) davant els Ajuntaments de cada municipi de Catalunya. La plataforma ha mobilitzat clubs, entitats i esportistes de casa nostra per exigir unes mesures menys restrictives.

La setmana anterior Ja n’hi ha prou va organitzar una concentració davant els pavellons de cada municipi. Aquesta vegada la intenció era llegir un manifest davant els consistoris per traslladar la preocupació del sector als alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores.

Un dels punts de concentració importants de casa nostra ha estat Manresa, concretament la Plaça Major. Fins allà s’hi han desplaçat una vintena de clubs i entitats de la ciutat. S’ha llegit un manifest en el qual es reclama que mentre altres sectors com la cultura poden obrir amb un 50% de l’aforament, els pavellons i instal·lacions esportives continuen tancats.

A banda de Manresa, també hi ha hagut concentracions en altres pobles del Bages com Sant Fruitós de Bages o Artés, entre d’altres.