L’Espai Cultural Fàbrica Vella ja té un any de vida

162
Fotografia 1

Avui fa un any que Carles Puigdemont va inaugurar l’espai cultural Fàbrica Vella. Durant aquest any Cal Carrera ha comptat amb espectacles com “Mala broma”, “El retaule dels embotits”, “AIMS Festival” entre molts altres.

Durant la inauguració de l’equipament Puigdemont va felicitar la iniciativa de crear un nou espai al poble amb aquestes característiques, ja que “és a través de la cultura que es fa ciutadania” i “allà on hi ha ciutadans no hi ha súbdits”. El convidat va acabar recordant que “quan s’obre un teatre s’obre una llum, i quan s’obre una llum és a les nostres mans que no s’apagui mai”. “La conquesta de la llibertat la fem a cada teatre, omplint-nos de contingut i de gent”, va concloure.

Prèviament, Puigdemont va visitar l’Ajuntament de Sallent, on va estar rebut per l’alcalde, David Saldoni. Després de signar el llibre d’honor i de trobar-se amb la resta de membres del Consistori va dirigir-se a l’equipament. La inauguració va comptar amb la representació del Retaule dels Embotits a càrrec de la Coral Nova Harmonia amb una versió reduïda. Saldoni per la seva banda, va afirmar que Cal Carrera permetrà oferir un servei a la població i projectar-se també a l’exterior: “Hem de crear sinergies amb els pobles veïns per poder resultar atractius fora de la comarca,” va concloure el batlle.