L’escola Vedruna queda segona en el concurs “El gust per la lectura 2016”

151

Els alumnes de 5è de primària de l’Escola Vedruna de Sallent han quedat en segona posició al XXIè concurs “El gust per la lectura 2016”. Per davant seu només hi ha els alumnes de 6è de l’Escola Roureda de Tordera, al Maresme.

L’entrega de reconeixements es va dur a terme a l’Auditorium Caixa Fòrum de Barcelona. El que no esperaven els alumnes, però és que els farien un obsequi. En el seu cas va ser una samarreta i un llibre, tan per ells com per la professora, per l’escola se’ls va fer entrega d’un diploma acreditatiu per la feina feta, ser socis de la revista “El Temps” durant un any i un diploma amb valor de 250 euros per a llibres de l’escola.

Uns dels protagonistes són la Jana Alonso i el Pol Basallo, ens expliquen com ha sigut per ells l’experiència:

L’escola i els alumnes participants, per tant, es mostren molt contents ja que hi van participar 500 escoles amb més de 12.000 alumnes, i asseguren que arribar fins aquí “ha estat tot un èxit”. 

El treball que van fer els alumnes de l’Escola Vedruna és  El meu pare era un arbust, de Joke van Leeuwen, i els alumnes guanyadors, de Tordera, van entregar Cornelius i el rebost dels impossibles, de Carles Sala amb il·lustracions de Javier Andrada. Màgda Casòliva, directora de l’Escola Vedruna, lamenta “no haver pogut comparar els dos treballs del mateix llibre”.