Els alumnes de sisè de l’Escola Vedruna Manresa han creat un projecte artístic de final d’etapa on s’acomiaden de tota comunitat educativa mitjançant la creació, interpretació, enregistrament, videoclip i distribució a les plataformes digitals de dues peces musicals produïdes pel productor musical i DJ resident de l’Stroika Oriol Puig i on hi ha col·laborat en Jan Garrido, veu principal del grup Xiula.

El projecte s’està creant des del mes de març en diverses sessions de treball dirigides pel mestre i músic Roger Andorrà. Prenent la idea principal del final d’etapa com a font inspiració, l’alumnat de 6è A i 6è B, respectivament, han generat unes melodia i unes lletres resultant-ne l’estadi inicial de dues cançons. L’Aina Casals és alumne de 6è B.

 

 

Els alumnes de sisè des de l’àrea de música i amb el guiatge del mestre i músic Roger Andorrà, han portat a terme un projecte creatiu d’edició de les cançons.

Sent conscients del simbolisme, la cohesió de grup i estima que han generat, així com tot el que representen aquestes cançons per a l’alumnat, des de l’escola s’ha cregut adient enregistrar-les amb la màxima qualitat possible per tal que quedin com a record d’aquesta etapa vital.

L’escola Vedruna Manresa desitja que aquest projecte inèdit, sigui memorable pels alumnes d’aquesta promoció que finalitzen l’etapa primària.

El projecte ha finalitzat amb una visita guiada a les instal·lacions i la distribució del resultat final a les plataformes digitals Spotify i Itunes.