L’escola Torres Amat organitza la festa de final de curs

159

L’escola sallentina Torres Amat ha celebrat la festa final de curs aquest divendres amb un munt d’activitats. La idea ha estat que tots els alumnes ho gaudissin però també hi participéssin. 

Els nens i nenes que fan l’extraescolar de ball tenen l’oportunitat d’ensenyar la seva feina als pares, avis i alumnes que els han vingut a veure. D’altra banda, la festa també ha estat una petita jornada de portes obertes, ja que els pares també han pogut veure les instal·lacions que estaven obertes a tothom. A més, aquells que han volgut, han pogut veure les obres i pintures que s’han realitzat durant aquest curs 2015-2016 i que s’exposen al centre. Durant la jornada festiva els alumnes de l’escola van gaudir d’una discoteca mòbil i una guerra de confeti, que s’ha substituït per la d’escuma que es feia els altres anys. I finalment, per acabar la diada, s’ha fet un sopar de pa amb botifarra que tenia un cost de 5 euros pels socis de l’AMPA i 7 pels no socis.

Ani Martínez, presidenta de l’AMPA, ens explica en què consisteix aquesta festa i les activitats que s’han dut a terme:

Tot i que les classes dels alumnes del Torres Amat acaben d’aquí a tres setmanes, ja és una tradició pel centre fer la festa de final de curs a principis de juny.