L’Escola Pla del Puig tindrà pista de bàsquet aquest curs

121

L’Ajuntament ha decidit apostar per construir una pista de bàsquet al pati del centre Pla del Puig aquest curs. Es tracta d’una reclamació que va sortir de l’AMPA de l’escola i que es va traslladar a la direcció i a l’Ajuntament a principis d’aquest any.

Les obres començaran el mes de novembre i la pista estarà situada entre el pati on hi ha les porteries de futbol de l’escola i la pista de vòlei platja exterior. Hi haurà una tanca metàl·lica de 2 metres d’alçada i xarxes altes i s’hi instal·laran dues cistelles i dos punts d’enllumenat exterior.

En parlàvem a principis de setembre amb la regidora d’ensenyament, Mònica Cruz:

També en vam parlar amb el president de l’AMPA, Juli Mèrida, que assegura que la pista de bàsquet és un equipament molt necessari per l’escola Pla del Puig.

La pista a més de ser un equipament pel centre, també la podran fer servir els ciutadans de Sant Fruitós fora de l’horari lectiu. Ho ha explicat la regidora Mònica Cruz:

L’empresa Construccions Somic serà l’encarregada d’executar les obres per un import de 36.197 euros. Està previst que tant alumnes del Pla del Puig com ciutadans de Sant Fruitós en puguin fer ús a partir del 2017.