L’Escola Paidos presenta la seva metodologia al SIMO 2017

107
L’Escola Paidos ha estat convidada al SIMO (Saló de Tecnologia per l’Ensenyament) per tal d’exposar el seu model pedagògic com a escola innovadora i avanguardista. Amb la participació de l’equip de tecnologia, encapçalat pel cap de departament Felip Echarri i la presència de l’equip directiu, més d’un centenar de directors i responsables tecnològics de les escoles, s’han interessat per la metodologia i el treball que desenvolupa Paidos.

Concretament s’han realitzat dos tallers un per mostrar els beneficis que ha aportat incorporar els Chromebook Spin 11 a l’aula. És un ordinador molt versàtil i resistent, en què el portàtil es converteix en tablet i permet treballar en espais reduits, a l’aire lliure i també es pot utilitzar en les sortides de recerca que realitza l’escola. I un altre taller de robòtica per mostrar el projecte pilot que encapçala l’escola a Catalunya. Un projecte basat en el kit Cloud Professor d’ACER que es basa amb la tecnologia IOT (Internet de les coses).

Des de l’escola asseguren que “el més important d’aquesta aposta és que ofereix als alumnes unes possibilitats de treball molt més àmplies”, de forma que permet treballar per projectes i de forma transversal entre els alumnes d’un mateix curs i/o de diferents nivells.