L’Escola Paidos de Sant Fruitós l’única escola catalana finalista al concurs Colegios 2015 Basket Lover

171

L’Escola Paidos de Sant Fruitós de Bages és l’única escola catalana que ha quedat entre els 10 finalistes del concurs Colegios 2015 Basket Lover. Comparteix el rànquing amb escoles de Cadiz, Almeria, Ciudad Real, Madrid, Cáceres, Corunya i Orense.
Es tracta d’un concurs patrocinat per Endesa, que l’escola Paidos ja va guanyar l’any passat per un projecte de fotografia. Aquest any podria guanyar gràcies a un dibuix fet per 5 alumnes de 5è de primària, si aconsegueixen prou-tes votacions.

Jaume Ambrós, coordinador d’educació física al Paidos, ha fet un reclam perquè els 5 alumnes puguin quedar entre els 3 finalistes del concurs. Perquè això sigui possible cal que acoonsegueixin molts vots a través de la pàgina de Colegios 2015 Basket Lover.

Els premis del concurs per els alumnes són una tablet el primer, un rellotge pel segon i un llibre pel tercer. Les escoles, per la seva banda guanyen diners per material esportiu. El primer premi per les escoles és de 3.000 euros, de 2000 euros el segon i 1000 euros pel tercer.