L’Escola de música té més de 200 alumnes aquest curs

248

Escola Municipal de Música “Cal Moliner” de Sallent comença la temporada amb 239 alumnes inscrits a l’escola. La directora de l’escola, Ruth Matamala, assegura que “és un bon nombre d’alumnes per les dates en les quals estem” i Matamala reforça que “no es tanquen mai inscripcions”, i per tant durant tot el curs estan obertes. La directora es mostra molt satisfeta pels resultats i així ho reflexa.

Són molts els projectes que es duran a terme aquest curs 2016-2017, i un d’ells és el que any rere any es fa amb AMPANS i també amb els nens de CIAF. Dins d’aquesta xifra de 239 alumnes, hi faltaven els d’AMPANS i CIAF, que l’Ajuntament de Sallent i l’Escola ho fan conjuntament, Ruth Matamala ho explica.


En l’àmbit del Combo i la Big Band també estan molt contents, ja que aquests sectors estan coberts gràcies a les inscripcions que s’han dut a terme. Com s’ha dit, ja són alguns dels projectes que estan tancats, com per exemple la trobada de guitarres a Torelló el 12 de Març, que es durà a terme al migdia, però encara no se sap l’horari exacte. Pel que fa a les flautes, hi haurà un “flautada” el 6 de maig a Vilafranca del Penedès durant tot el dia. L’escola de Música també es traslladarà fins a la capital catalana, Barcelona, i s’anirà fins a l’auditori de Barcelona. Aquesta serà una sortida d’àmbit familiar. Ruth Matamala ens explica més projectes que es durant a terme en aquest curs.

Matamala assegura que la filosofia de l’escola és “que els nens si volen fer només piano o piano i solfeig tenen les dues opcions, aquí no obliguem a ningú a fer res a disgust”. Matalama creu que amb aquesta actitud els nens tenen més ganes d’anar a l’escola.

Fotografia: Audiotori de l’Escola Municipal de Música “Cal Moliner”