L’escola de Música Cal Moliner desitja un “Bon Nadal” a través d’un vídeo que s’ha fet viral

256

L’Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent ha volgut felicitar el Nadal amb un vídeo que han penjat al Youtube. Per aquestes dates els professors, han volgut formar una peça audiovisual amb tots els nens que formen part de l’escola per tal que pares, mares i familiars poguessin gaudir de la felicitació. A més, la cançó triada és la cançó ‘All I want for Christmas is you’ de Mariah Carey, adaptada i cantada per Berta Portabella amb l’acompanyament als instruments dels alumnes i professors de l’escola. La nadala transmet els valors no materials del nadal tal com explica la directora.

A més, el responsable de dur a terme el muntatge i la gravació, ha sigut David Villarreal,  un repte que va ser bonic per a ell ja que són coses noves i innovadores, ja que en el video havia de “sortir tothom, i ben sincronitzat amb la música”. Villarreal dóna el seu punt de vista del projecte.

Finalment, Matamala també ha subratllat el gran esforç que tots els participants van fer durant dos dies i moltes hores de rodatge. Aquest vídeo ja porta més de 2.000 visites al youtube 

L’escola de Música ofereix l’estudi d’instruments com la guitarra, la flauta travessera, el violí, la trompeta, la bateria, el clarinet, el piano, la gralla entre d’altres, i a part forma en valors a través de la música.

Us deixem l’enllaç del video a continuació.