L’Escola Montserrat de Sant Vicenç opta al premi a la millor campanya de promoció de FP Dual

166
Campanya de promoció de FP Dual de l'Escola Montserrat
Campanya de promoció de FP Dual de l'Escola Montserrat

L’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet és un dels sis centres catalans finalistes al Premi a la millor campanya de promoció de Formació Professional Dual.

El guardó, convocat per la Generalitat de Catalunya i Bankia, està pensat per desenvolupar i donar impuls a diversos projectes que fomenten l’ensenyament professional en centres educatius de Catalunya.

La campanya de promoció, duta a terme pels alumnes del cicle de Màrqueting i Publicitat, es va desenvolupar durant els darrers mesos, malgrat les limitacions imposades per la pandèmia. El treball ha consistit en la producció d’un vídeo promocional, la confecció i disseny d’un passaport al món laboral per buscar la complicitat de les empreses, a més d’un important treball de difusió i publicitat en xarxes socials. 

D’altra banda, també s’han organitzat actes paral·lels com un “afterwork” amb empreses del territori per celebrar els 70 anys de l’Escola Montserrat i la posada en marxa d’una plataforma de comerç electrònic local. Un sistema que ha servit per ajudar els botiguers de Manresa a vendre en línia durant el confinament.

Els premis es faran públics de forma telemàtica en una jornada on-line el proper 23 d’octubre. De moment, però, els resultats de la campanya a l’Escola Montserrat ja s’han fet notar. El centre assegura que enguany s’ha vist un augment de les matrícules als cicles de Formació Professional Dual i s’han signat convenis amb noves empreses que acolliran els alumnes en pràctiques.