L’escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet tindrà, per primera vegada, mentors als cursos

253

L’escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet dona a conèixer les sis personalitats de la regió central que seran els padrins i padrines durant els 2 anys referents i inspiradors per a 120 estudiants. 

Marc Bernadich, Albert Estiarte, Àlex Marquina, Maria Batet, sor Lucia Caram i Esteve Pintó han estat proclamats els padrins oficials de les promocions 2021-2023 dels sis cicles formatius de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet. D’aquesta manera es converteixen en els mentors i referents per als estudiants. L’objectiu de tot això es que els alumnes sortin de l’aula no només amb la visió del professorat. Aixi ho explica el director del centre, Dani Mauriz. 

Per altra banda, una de les persones que farà de mentor en aquest nou projecte serà el Doctor Marc Bernadich. Actualment és responsable d’Empresa d’UManresa i empresari i serà padrí del Cicle de Grau Mitjà de Gestió Administrativa. Assegura que és una proposta inovadora. 

Tot això es va donar a la llum en un acte on padrins i alumnes es van trobar i van fer activitats per poder-se conèixer.