Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

L’Escola de Trail del Moianès domina la categoria infantil de l’Olla de Núria

Una cursa que enguany celebra la desena edició. 

Després d’aconseguir un gran resultat als campionats d’Espanya de trail, el club del Moianès tenia com a repte l’Olleta de Núria i els resultats no podrien ser millors en categoria infantil. Victòria femenina per Uma Plans i doblet en categoria masculina, amb victòria per Biel Sagués i plata per Joan Guiteras. El seu entrenador, Ferran Alboquers, va voler destacar els bons resultats després d’un any sense competició.

La cursa de l’Olleta de Núria va celebrar diumenge la seva desena edició i va comptar amb la participació de 150 nens i nenes de 4 fins a 15 anys d’arreu del país. 

Per la seva banda, Ferran Alboquers reconeix que ja amb els últims resultats al Campionat d’Espanya s’ha començat a crear certa expectació amb la feina que està fent l’Escola dins el sector. Fins a 5 dels 8 corredors de l’escola han estat seleccionats.

A tot això, els últims resultats de l’Escola de Trail del Moianès han provocat que l’agrupació comenci a fer-se un lloc entre les canteres punteres de curses de muntanya del país.