Una vintena de nens i nenes d’entre 7 i 8 anys de l’escola municipal de música de Santpedor participen al concert Narcisa Freixas que aglutina fins a 17 cors de tot Catalunya a l’Auditori de Barcelona aquest dissabte

Han assajat durant un mes i finalment arriba el dia d’actuar a l’Auditori. Per a la majoria és la seva primera vegada a aquest equipament. Els alumnes de segon d’iniciació al llenguatge musical de l’Escola Municipal de Música de Santpedor participen aquest dissabte al programa concert Narcisa Freixas amb 16 cors i corals més provinents de tot Catalunya.

Són fins a 23 nens i nenes d’entre 7 i 8 anys que sota la direcció d’Elisabet Casanovas participen dissabte a aquest acte. Amb la seva participació l’escola promou el coneixement d’aquesta compositora, a la vegada que els nens s’han preparat a fons el repertori i també tenen el repte d’actuar en un espai nou per a la majoria d’ells. A banda del cor de Santpedor, també hi participen formacions de Berga, Puigcerdà, Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Tarragona, entre altres. Durant l’acte es lliuraran els guanyadors del Premi Narcisa Freixas per a Joves intèrprets.