L’escola d’adults de Sant Fruitós de Bages oferirà cursos d’anglès, català, activitats culturals i tallers de memòria a partir de l’octubre

143

Pel que fa als cursos de català, s’ofereixen dos nivells: el B2  i el C1. La formació s’impartirà al Nexe-Espai de Cultura i costarà 90 euros. En relació als cursos d’anglès, es realitzaran formacions de nivell avançat i d’iniciació. Ambdós, que es duran a terme a la Biblioteca Municipal del poble, tenen un preu de 40 euros per trimestre.

Les activitats culturals i els tallers de memòria es duran a terme al Nexe-Espai de Cultura. L’objectiu d’aquesta proposta és exercitar la memòria d’una manera divertida, amena i distreta. El preu d’aquestes activitats és de 60 euros tot el curs. 

Totes aquelles persones interessades ja es poden inscriure, des d’aquest passat dilluns, a l’àrea d’Atenció Ciutadana. Es preveu que les activitats s’iniciïn la segona setmana d’octubre. L’horari i els dies de la setmana de cada activitat es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.