L’Escola Agrària de Manresa oferirà el grau de paisatgisme i medi rural, únic a tot l’estat

81

Serà a partir del curs vinent, i s’afegirà als estudis de grau mitjà de Producció agroecològica que ja s’imparteix. Aquest nou cicle de grau superior serveix per ampliar encara més l’oportunitat de cursar uns estudis a un centre referent especialitzat en agricultura ecològica i energies renovables, que just celebra els 50 anys de la seva creació. Així ho explicava a Ona Bages Marta Arce, professora i membre de l’equip directiu de l’Escola Agrària de Manresa.

Finalment serà possible, i es farà amb un grau superior basat en la formació en agricultura ecològica i orientat cap a l’acció climàtica, que engloba totes aquelles accions dirigides a revertir el canvi climàtic.

Aquest grau s’imparteix en la modalitat de FP dual, així que l’alumne podrà fer pràctiques remunerades en empreses del sector, per començar a guanyar experiència en el món laboral. També es fomentarà la mobilitat internacional per tal que els estudiants puguin fer part dels estudis a l’estranger. La presentació del nou grau serà el dia 11 de maig a les sis de la tarda a la finca de Can Poc Oli.