Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

L’Esbramec, la primera Fira del Lleure del Moianès, aplega més de 600 persones a Moià

Una jornada plena d’activitats, tallers i concerts que va aplegar 630 persones al Parc Municipal de Moià. 

El passat dissabte 5 de juny va veure la llum la primera edició de la fira després d’aconseguir dur a terme amb èxit una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami. Una fira del lleure que va omplir el Parc Municipal de Moià amb activitats per a totes les edats. Lluís Cascales, membre de l’equip organitzador de l’Esbramec, ho valora positivament.

La Fira va començar dissabte a les 10 del matí amb un concert de Miops, un grup del Moianès, i després va continuar amb diversos actes, com el de l’Espai Jove, on hi havien jocs gegants, un espai de tallers, un espai de contes i un espai per entitats, patrocinadors i foodtrucks. D’altra banda, l’escenari principal va acollir espectacles de màgia, tallers de circ i una ballada de gegants per acabar a les 7 de la tarda amb l’acte més celebrat, el concert del grup familiar Xiula. Tot es va fer seguint les mesures adients a que obliga el protocol anticovid per celebrar aquest tipus d’actes. Per l’organització, el desig per futures edicions és el de no posar un límit d’aforament.

La primera fira del lleure del Moianès és una iniciativa del grup Gatzara, formada per quatre joves moianesos i nascuda el febrer de l’any passat. La seva intenció és poder celebrar més edicions però encara s’han de reunir per determinar si serà l’any que ve o es farà cada dos o cada cinc anys.

 

Més fotos de la primera edició de l’Esbramec: