L’Esbart Vila de Sallent finalitza “positivament” el seu primer curs

142

L’Esbart Vila de Sallent tanca els primers mesos amb un balanç molt positiu, on tot va començar sent un projecte i ara ja és un projecte amb danses pròpies i col·laborant a diferents actes de Sallent.

La presidenta de l’Esbart, Núria Hontecillas, assegura que han intentat sortir al carrer el “màxim possible i fer coses molt boniques”.

“S’està formant una família”, explica Hontecillas. I és que l’Esbart va començar com una prova i, des de la primera actuació per Sant Jordi, va consolidar-se Núria Hontecillas ens explica com va anar el final de curs. 

Els nens i nenes que han format part del progecte també se senten molt orgullosos d’haver-hi participat, com per exemple Sònia Pescuet, del grup Tenora:

Finalment, Núria Hontecillas fa una crida a totes les persones que estiguin interessades a formar part del projecte a què hi participin, especialment es necessita, segons Hontecillas, gent pel cos de dansa, escoltem-la:

Ja s’han obert inscripcions pel curs vinent, us podeu posar en contacte amb l’Esbart a través del seu Facebook, o el seu correu esbartviladesallent@gmail.com. Us recordem que els grups d’esbart són: El Flabiol, de 3 a 6 anys, La Tenora, de 7 a 13 anys, I finalment el Cos de Dansa.