L’Esbart Vila de Sallent tanca els primers mesos amb un balanç molt positiu, on tot va començar sent un projecte i ara ja és un projecte amb danses pròpies i col·laborant a diferents actes de Sallent.

La presidenta de l’Esbart, Núria Hontecillas, assegura que han intentat sortir al carrer el “màxim possible i fer coses molt boniques”.

“S’està formant una família”, explica Hontecillas. I és que l’Esbart va començar com una prova i, des de la primera actuació per Sant Jordi, va consolidar-se Núria Hontecillas ens explica com va anar el final de curs. 

Els nens i nenes que han format part del progecte també se senten molt orgullosos d’haver-hi participat, com per exemple Sònia Pescuet, del grup Tenora:

Finalment, Núria Hontecillas fa una crida a totes les persones que estiguin interessades a formar part del projecte a què hi participin, especialment es necessita, segons Hontecillas, gent pel cos de dansa, escoltem-la:

Ja s’han obert inscripcions pel curs vinent, us podeu posar en contacte amb l’Esbart a través del seu Facebook, o el seu correu esbartviladesallent@gmail.com. Us recordem que els grups d’esbart són: El Flabiol, de 3 a 6 anys, La Tenora, de 7 a 13 anys, I finalment el Cos de Dansa.