Les entrades del concert que Txarango farà a Sant Fruitós de Bages el proper 26 de gener van volar amb qüestió de cinc hores. Al Nexe-Espai de Cultura, el punt central de venda, constantment tenia cua i no paraven d’entrar persones demanant pels tiquets.

Des d’aquell divendres, els tres punts de venda habituals no han parat de rebre trucades i la visita d’interessats demanant quan n’hi haurien més. Davant d’això, l’Ajuntament va informar que avisarien “oportunament per la web municipal de com i quan es posaran a la venda la resta d’entrades”. Així, el consistori ja ha avisat de quan es vendran: serà el proper divendres 24 de novembre, a partir de les 18h, només a través d’internet. Es podran adquirir a la web www.kursaal.cat i només se’n podran comprar dues per comanda.

Es posaran a la venda les entrades que resten per tal d’assolit l’aformanet del pavelló municipal d’esports, que compta amb espai per a 1.598 persones. La primera tanda se’n van vendre 1.200 en poques hores i, per tant, és possible que aquest cop s’esgotin de seguida.