El Consell Comarcal del Moianès ha obert el període de sol·licituds per a les subvencions d’ajuda als lloguers per a persones grans. Des de l’Oficina Local d’Habitatge del Moianès també ofereixen assessorament per a tramitar la petició de la subvenció.

Les ajudes de l’Agència d’Habitatge de Catalunya tenen les competències transferides al Consell Comarcal del Moianès. Des del 25 de febrer ja es poden sol·licitar aquests ajuts, destinats a les persones de més de 65 anys que viuen en un habitatge de lloguer. Sonsoles Letang, consellera comarcal de l’àrea d’habitatge, explicava quins requisits s’han de complir.

Des de l’Oficina Local d’Habitatge del Moianès també ofereixen assessorament per tramitar la petició de les ajudes al lloguer per a persones grans. 

La Convocatòria per demanar les subvencions d’ajut al lloguer per a persones grans es tancarà el pròxim 29 d’abril. Pròximament, també es tramitaran ajudes per a adequar habitatges per incentivar l’eficiència energètica i la conversió a l’ús de les energies renovables.