Les santfruitosenques Judit Canal i Èlia Rius pugen al podi al campionat català sub-20

167
Judit Canal (esquerra) i Èlia Rius (dreta). Fotografies: Toni Cabrera
Judit Canal (esquerra) i Èlia Rius (dreta). Fotografies: Toni Cabrera

Les santfruitosenques de l’Avinent Club Atlètic Manresa han pujat al podi de la 19a edició del Campionat de Catalunya sub-20 de clubs femenins, una competició celebrada al Pavelló d’Esports de Sabadell. Canal i Rius han passat per Ràdio Sant Fruitós a explicar-nos les seves sensacions després d’aquest bronze. Hi participaven 12 equips i les santfruitosenques no s’esperaven fer podi.

A l’estrena del programa ‘Esport i punt’ de Ràdio Sant Fruitós i Ona Bages, el seu èxit esportiu, materialitzat aquest cap de setmana, va ser el tema d’obertura; i els hi vam fer una breu entrevista a l’estudi de Ràdio Sant Fruitós.

Judit Canal, atleta CA Manresa: “No anàvem amb les expectatives de fer podi, perquè mai havia passat. Va ser a última hora que vam començar a pujar molts punts. Al final, amb el relleu i tot vam sumar i vam fer podi”.

Èlia Rius: “Van ser 12 proves, hi havia proves de salt i també vam fer curses. […] El principi va ser complicat, a mida que va anar avançant la competició vam poder remuntar posicions i situar-nos terceres”.

En el següent reproductor podeu escoltar l’entrevista sencera en un fragment del programa ‘Esport i punt’.