Les rebaixes comencen sense èxit a Sallent

190
SONY DSC

Aquesta setmana ha arribat el juliol, i amb ell les rebaixes d’estiu. És per això que les botigues de Sallent ja han penjat als seus aparadors els tradicionals cartells de colors amb tots els descomptes que fan. Ara bé, per molts botiguers, les dinàmiques estan canviant i la temporada de rebaixes ja no és el que era.

Defensen que avui dia només serveixen per acabar amb la roba de la temporada, no per obtenir més ingressos. Així ho explica la propietària de la botiga de ca l’Amadeu de Sallent, Montse Garcia:

Un altre factor que ha fet canviar les dinàmiques de consum és la pressió que fan els grans establiments al petit comerç. El president de la Unió de Botiguers, Josep Puig, explica que aquests establiments s’han acostumat a fer tot tipus de promocions durant l’any i que això ha fet canviar el comportament de la societat davant les rebaixes. També afegeix que actualment la gent només les aprofita per necessitats puntuals:

A tot això, a aquest inici de temporada, se li ha sumat el canvi de la festivitat de l’11 de setembre al 30 de juny i el Carnaval d’Estiu de Sallent, fet que ha condicionat, segons la botiga Lookal, els ingressos en aquesta primera setmana de rebaixes d’estiu.