Les pluges entre demà a la tarda i dissabte al matí poden ser abundants

158

Les temperatures màximes dia a dia han anat baixant, després d’unes mínimes d’entre 5 i 7ºC esperem que al migdia i primera hora de la tarda els valors màxims es situïn entre els 13 i els 15ºC a tot estirar amb més sol que no pas aquest matí. Tot i així els núvols no desapareixeran.

De cara a demà se’ns acosta un canvi molt important de temps. Ja de bon matí els núvols aniran augmentant. Les temperatures mínimes seran semblants a les d’avui en canvi les màximes baixaran i es mouran entre els 11 i els 13ºC. El vent anirà en augment amb el pas de les hores de component nord-est i anirà virant a est (llevant). Esperem que les pluges comencin a caure a mitja tarda, però serà entre el vespre i la matinada de divendres a dissabte quan les pluges cauran amb més força, fins i tot amb alguna llampegada. Compte per que alguna tempesta pot ser intensa i anar acompanyada d’alguna ventada forta.

Sembla que el temps de cara a dissabte i diumenge milloraria i les ullades de sol guanyarien protagonisme. Algun xàfec podria caure dissabte a la tarda però de poca importància. Faria més sol diumenge amb temperatures recuperant-se.

 

Foto: llamp vist des de Santpedor. Setembre 2016