El tast d’arrossos i vi de Sant Fruitós de Bages apunta a ple absolut. Només queden cinc tiquets a la venta i es poden comprar al Nou Celler. El tast comptarà amb 4 arrossos maridats amb 4 vins de denominació d’origen Pla de Bages i unes postres.

Els plats seran un arròs caldós, un emmascarat, un melós i un arròs de pastor. Tots quatre fets per xefs diferents que els cuinaran davant de tothom al Nexe – Espai de cultura. L’organitzador del tast, Jaume Plans del Nou Celler, explica que han buscat que els xefs tinguin relació amb Sant Fruitós.

L’organitzador del tast, Jaume Plans

Tot plegat ho dirigirà el Sommelier i Nas d’Or d’Espanya l’any 2016 Jaume Pelegrí. L’arròs serà del Delta de l’Ebre i els vins seran del pla de Bages.

El preu del sopar és de 55 euros i el sopar es farà al Nexe – Espai de Cultura.