Les piscines municipals de Sant Vicenç de Castellet estableixen quatre torns per als abonaments de la temporada d’estiu

571

Les piscines obriran el proper 1 de juliol de 9 a 14h i de 15h a 20h. Deixant una hora de descans per desinfectar les instal·lacions. Els abonaments tindran un descompte del 35% respecte els preus anunciats a principis de maig i s’establiran quatre torns, dos en horari de matí i dos en horari de tarda.

En horari de matí es podrà optar per l’abonament dels dilluns, dimecres i divendres o bé per l’opció d’utilitzar les instal·lacions els dimarts, dijous i dissabtes. S’establirà el mateix sistema per als abonaments de tarda amb les dues opcions idèntiques.

L’accés dels diumenges serà lliure per a tots els carnets de temporada, però es limitarà l’entrada a un màxim de 500 persones. Per altra banda, cada dia també es posaran a disposició del públic un màxim de 25 entrades individuals, el preu de les quals també s’ha reduït un 35%.

L’Ajuntament estableix a partir d’avui un nou punt informatiu per tramitar els abonaments de la temporada d’estiu al Pavelló i així descongastionar l’OAC i l’Espai Impuls SVC. S’atendrà el públic de 9 a 13h i de 15 a 18h a través de l’accés lateral del recinte esportiu i el pagament dels abonaments s’haurà de fer amb targeta de crèdit.

Els preus dels abonaments seran de 0 a 2 anys: gratuït, de 3 a 17 anys: 15 euros, de 18 a 59 anys: 25 euros i els Majors de 60 anys: 8,50 euros.