Les paraules dels presos polítics ressonen per Sallent en una nova concentració per la democràcia

93
Concentració a favor dels presos polítics a la plaça de la Vila de Sallent FOTO: OLGA GILI
Concentració a favor dels presos polítics a la plaça de la Vila de Sallent FOTO: OLGA GILI

Membres de l’ANC de Sallent van llegir cartes dels nou presos polítics a la plaça de la Vila de Sallent, on es van concentrar una cinquantena de persones

La plaça de la Vila de Sallent va tornar a congregar ahir desenes de persones per reclamar l’alliberament dels presos polítics. Aquest cop a més, els presents amb prou feines van poder contenir les emocions quan diferents de l’ANC Sallent van llegir, una per una, cartes de tots els nou presos polítics. Ells són Dolors Bassa, Jordi Cuixart, Jordi Sánchez, Jordi Turull, Josep Rull, Oriol Junqueras, Joaquim Forn i Raül Romeva:

 

Després dels parlaments, la coral Harmonia va cantar unes cançons juntament amb la gent que hi havia a la plaça. En acabar, va prendre el torn de paraula David Saldoni, que va subratllar la tasca que els exiliats fan des de l’exterior per internacionalitzar el conflicte independentista, amb especial èmfasi en la sallentina Anna Gabriel. A més, va emplaçar a tothom a assumir responsabilitats i prendre acció:

 

Els esdeveniments polítics dels últims dies han tornat a aixecar protestes arreu de Catalunya per denunciar l’abús de poder del govern i la justícia espanyols, i reclamar l’alliberament dels presos polítics. Molts sallentins de l’ANC i el CDR de Sallent, organitzadors de l’acte d’ahir, van ser també diumenge a la macro manifestació de Barcelona per l’alliberament dels presos polítics i la democràcia.