Fins ara, la campanya consistia en pintar de lila o posar-hi un distintiu a les paperes per llençar-hi missatges tòxics i masclistes. Ara, al carrer de la Creu dues treballadores de la brigada han decidir donar un tomb a la paperera i l’han pintat de cap a peus.

Sota el paraigües de la campanya ‘Diposita aquí el teu masclisme’ de l’Institut Català de les Dones, Raquel Mudarra i Vanesa Martinez, membres de la brigada han decidit sorprendre al poble amb una paperera tota lila. Mudarra i Martínez expliquen que la iniciativa va néixer quan van haver de tornar a col·locar l’objecte al mateix lloc i no els hi quedava pintura del seu color. Al veure que a la nau de la brigada hi havia color lila se’ls hi va encendre la bombeta.  

El missatge forma part d’una campanya que l’Institut Català de les Dones va iniciar l’any 2020 amb l’objectiu de reconèixer i desmuntar el masclisme per llençar-lo com a deixalla. Però hi van haver opinions per tot.

La paperera del carrer La Creu, situada al costat de l’accés adaptat al centre cultural La Sala, ha estat l’única modificada de tota la població. Ara la iniciativa es vol portar a la Diputació per intentar ampliar-ho a la resta del mobiliari urbà del municipi.