Les obres del Pont Pere Otger de Sallent avancen a bon ritme

169

Tot i la fallida de l’empresa que es feia càrrec de les obres del Pont Vell, l’empresa que se’n fa càrrec actualment, Vialser, treballa a bon ritme per encarar la recta final de les obres.

La construcció del nou paviment en una única plataforma, amb formigó continu a les voreres laterals i aglomerat a la calçada central serà el proper pas que permetrà observar un avanç important a les obres del Pont Pere Otger. Faltarà, això si, la col·locació de la nova barana, dos ampits de seguretat a ambdós laterals de la calçada, el soterrament de l’enllumenat públic, així com la xarxa d’aigua, la xarxa de telecomunicacions i la instal·lació de nous bàculs d’enllumenat públic. L’alcalde de Sallent, David Saldoni, explica que “s’està acabant la instal·lació de les pre-lloses que s’ompliran de formigó, s’asfaltaran i marcaran el pas dels vehicles i les voreres”.

Saldoni afegeix també que “ja s’han dut a terme les tasques de neteja i seguretat de la pedra de les voltes del pont, fet que aporta la seguretat que requeria el Pont Vell”.

Les obres, que van començar al juny i que es van paralitzar al setembre per, posteriorment, reiniciar-se el gener, enfilen ara la recta final d’una reforma del Pont Pere Otger que està inclosa dins el pla de la Llei de Barris i que compta amb una subvenció de 400.000€ per part de la Diputació de Barcelona.