Les llibreries de Sallent encaren el Sant Jordi amb optimisme

175
Parada de la llibreria Espill en un Sant Jordi d'anys anteriors davant el seu establiment al carrer del Cos
Parada de la llibreria Espill en un Sant Jordi d'anys anteriors davant el seu establiment al carrer del Cos

Falten quatre dies per Sant Jordi i les dues llibreries del poble ja estan ultimant els preparatius pel dia del llibre i la rosa. El propietari de la llibreria Utopia (plaça de la Pau), Joan Batista, creu que serà un Sant Jordi més participat que l’any anterior, i subratlla que aquest últim any han notat “una recuperació en el volum de vendes”. A més, apunta alguns llibres que preveu que tindran bona rebuda aquesta diada:

 

Antoni Garcia, propietari de la llibreria Espill, que preveu fer parada de llibres a la plaça Sant Antoni Maria Claret, està a l’expectativa de veure com respon la gent a aquest Sant Jordi en diumenge. A més, apunta que un cop més, les novel·les seran el gènere més venut:

 

Enguany cau en diumenge i això genera dubtes perquè podria haver-hi gent que aprofités per sortir del poble durant el cap de setmana. Des del gremi de llibreters, però, asseguren que un Sant Jordi en diumenge pot ser fins i tot beneficiós pel negoci perquè la festa es repartiria de divendres, que encara és feiner, fins diumenge.

A Sallent, la diada de Sant Jordi estarà farcida d’activitats culturals relacionades amb la literatura, la música, la dansa, les arts escèniques, la pintura i les tradicions populars catalanes.

Els actes i activitats començaran el proper dimarts 18 i finalitzaran l’últim dia del mes. Per a més informació podeu visitar el web de Ràdio Sallent.