Les “Happy Food Trucks” fan parada a Sant Fruitós de Bages

170

Sant Fruitós de Bages acull aquest cap de setmana una fira gastronòmica sobre rodes. Així, des del divendres 22 i fins el diumenge 24, la Plaça Onze se Setembre s’omplirà de food trucks i activitats paral·leles per a grans i petits.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Xavier Racero, ens ho avança:

És la primera vegada que la Happy Food Truck Tour fa parada a Sant Fruitós de Bages després de recorre diferents punts del territori català. Racero explica que amb aquest festival gastronòmic han volgut aprofitar un espai que és “ideal” per la festa i esperen que aplegui molts santfruitosencs i veïns de la comarca.

A partir de les 6 de la tarda, el Cobert de la Màquina de Batre i la Plaça Onze de Setembre s’ompliran de caravanes mòbils on els visitants podran fer un mos mentre gaudeixen dels múltiples concerts i actuacions que s’hi oferiran. A 2/4 de 8 del vespre, el grup local Batukada Shangó donarà el tret de sortida i la festa continuarà amb Jordi Belza i el Dj Chimi Hendrixx. El dissabte al migdia, Marc River oferirà a l’escenari muntat per a l’ocasió versions en acústic. Al vespre, a partir de 2/4 de 8 la música la posarà Tokaji Quartet i paral·lelament es realitzarà un tast de vins. La jornada la tancarà Enma Fernández amb un concert de Rock and Roll i R&B.

El diumenge serà el torn dels alumnes de l’Escola de Música de Sant Fruitós a 2/4 de 2 del migdia. A 2/4 de 8 del vespre David Ros oferirà versions de folk i a les 9, la Happy FT Band seran els encarregats de tancar aquest cap de setmana que combina la música i la gastronomia.