Les farmàcies de Sallent també prenen mesures per al Coronavirus

140

Una de les farmàcies de Sallent assegura que totes les recomanacions que han seguit ho han fet per les mesures de prevenció que el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya va elaborar conjuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat. 

No només això, sinó que el col·legi ha elaborat un seguit de recomanacions per incrementar el nivell de prevenció de la transmissió. Josep Maria Guerrero explica que “també s’han elaborat uns cartells que estan adreçats al clients per tenir més conciencia i saber que s’ha de fer en cada cada cas”. A més, a la farmàcia els empleats van amb mascareta, guants i també hi ha instal·lat un límit perquè la gent no s’acosti al mostrador. Ell mateix assegura que l’objectiu és “trencar la cadena de transmissió”.

Guerrero, a més, recorda que la gent que té altres malalties també ha de ser tractada perquè sinó “s’acabarà morint més gent d’altres malalties que no del COVID-19.” Segons ell mateix assegura que “el problema és que s’ha creat molta psicosis i hi ha gent que encara no entén que o tothom ha d’agafar el coronavirus.” 

El mateix Guerrero també ha assegurat que les previsions de gel hidroalcohòlic, guants, termòmetres i mascaretes que tenen per mig any s’han acabat a la seva farmàcia en menys de 48h.