Les escoles de Navarcles comencen el nou curs amb millores als centres

186

S’ha condicionat una aula per l’edifici verd, s’ha pintat el centre i es pavimentarà la pista de l’edifici vermell de l’Escola Catalunya.

Per començar el nou curs escolar, els centres educatius de Navarcles compten amb un seguit de millores que han permès als alumnes iniciar les classes amb normalitat.

Pel que fa a l’edifici verd de l’Escola Catalunya, l’Ajuntament de Navarcles ha condicionat una aula a l’antiga llar d’infants El Cargol per encabir una tercera línia d’alumnes que comença aquest curs. Aquestes obres han costat al voltant de 8.000 euros. També, dins del pla de millores previst, la brigada municipal ha pintat l’interior del centre educatiu.

D’altra banda, es pavimentarà de nou la pista de l’edifici vermell, ja que estava molt deteriorada. Amb aquesta actuació, el consistori vol millorar l’escola i eixamplar l’oferta esportiva, ja que l’utilitzaran els equips de patinatge i hoquei fora de l’horari escolar. “L’objectiu és que tinguin un espai digne”, assegura l’alcalde del municipi, Llorenç Ferrer. Això permetrà que els equips puguin entrenar més hores. La pavimentació costarà 18.800 euros.