Les Escoles de Música de Santpedor i Callús faran conjuntament el musical ‘Sonrisas y lágrimas’

285
Musical de 'El So de la Música'
Musical de 'El So de la Música'

És una iniciativa perquè els alumnes agafin experiència en un entorn semi-professional

Alumnes de les Escoles Municipals de Música de Santpedor i Callús organitzen de forma conjunta el musical ‘El So de la Música’, més conegut a Espanya com a ‘Sonrisas y lágrimas’.

Hi haurà cantants, membres de les corals, i instrumentistes, la majoria d’ells nens i adolescents a partir de 8 anys. El musical és una forma perquè els alumnes “guanyin experiència en un entorn més professional i en un projecte fet de principi a final”, i, a més, és la recompensa a la feina feta al llarg del curs, tal i com ha explicat a Ona Bages la directora del musical i mestra de les dues escoles, Belén Barnaus.

El dissabte 15 de juny el musical es representarà a partir de les 19h i el diumenge 16 a les 11h, a Cal Llovet, Santpedor. També hi haurà dues representacions a Callús, en aquest cas els dies 22 i 23 de juny, igualment a les 19h i a les 11h respectivament.

El musical ‘El So de la Música’ (en castellà ‘Sonrisas y lágrimas) està basat en la pel·lícula estatunidenca de Robert Wise estrenada el 1965 amb aquest nom. I que al seu torn està basada en el llibre de Maria Augusta Trapp, La Familia Trapp i en el musical homònim.