Les enramades del carrer Nou vesteixen Sant Fruitós de Bages de festa

198

Tornen les enramades del carrer Nou de Sant Fruitós aquest cap de setmana, que celebren la seva 52ena edició. Es presenten dos dies on hi haurà novetats però seguiran amb les activitats tradicionals d’èxit.

De moment, la junta ja ha vestit el carrer amb les seves millors gales durant aquesta matinada, i al llarg d’aquest cap de setmana s’omplirà d’activitats per a totes les edats. Començaran avui a dos quarts de 9 del vespre amb un concert a l’aire lliure del grup “Aquell Parell“, amb membres d’Autoput, seguit d’un sopar de tapes i vins. I seguira a dos quarts d’11 amb el ball amb animació de Gisela Baraldés.

La festa continuarà dissabte, des de dos quarts d’11 del matí, amb la tradicional Festa del fang, on els nens i nenes d’entre 6 i 14 anys que hi participin faran figures amb aquest material.  A les dotze del migdia hi haurà jocs de cucanya pels més menuts i a les sis de la tarda una xocolatada per a tothom. Tot seguit, s’anunciaran els guanyadors de la Festa del fang, i en acabat la companyia “Ai, Carai!” aportarà un espectacle d’animació infantil.

Les Enramades del carrer Nou acabaran amb una ballada de cançons tradicionals a càrrec de Jordi Soler, que començarà a dos quarts d’11 de la nit i que comptarà amb coca i barreja per a tots els assistents.

Eva Fàbregas és membre de la junta de les enramades del carrer Nou:

Pendents del temps, això no aturarà tampoc als veïns del municipi que vulguin seguir gaudint de més festa. Xavier Racero, regidor de Cultura i Festes, assegura que són unes festes molt emblemàtiques:

Les Enramades, doncs, són una de les festes més consolidades a Sant Fruitós i es podran gaudir al llarg d’aquest cap de setmana.

Paral·lelament, diumenge dia 9, hi haurà la Festa Country, a les 6 de la tarda al Cobert de la Màquina del Batre, amb 7 de Ball.