Sallent tornar a tancar, un any més, la festa de les Enramades amb èxit. Amb un total de 17 carrers enramats i més de 2.000 persones passejant pels carrers i les places sallentines, Sallent es va tornar a vestir de festa. Gairebé tots els actes programats es van poder realitzar amb normalitat, però la pluja, molt present cada any, va fer que alguns es realitzessin a l’espai Cultural Fàbrica Vella. La presidenta de les Enramades, Mari Calvo, fa la valoració de la jornada.

Enguany no han faltat les visites dels gegants a cada carrer enramat, el Concert a càrrec de The River Troupe Gospel Sallent, les visites a la Casa Museu Claret, les Balladetes, el sopar dels enrmadadors i el trenet turístic del cap de setmana. Tot plegat organitzat per oferir un bon programa d’actes. Mari Calvo també ens explica els danys que hi van haver aquest 2018.

Aquest any, a més, s’ha comptat amb la col·laboració dels veïns de Gràcia, que juntament amb els alumnes de l’Institut Llobregat, van enramar el primer tram del carrer del Cós. Les fotografies aquests dies no podien faltar, i és que novament aquest any s’ha organitzat un concurs d’Instagram utilitzant el hashtag #Enramades_Sallent2018 i/o #SallentComercial, on es podrà guanyar un val de compra en els comerços associats a Sallent Comercial.

Malgrat que les enramades hagin finalitzat, aquest dijous dia 7 de juny, els alumnes del projecte “La Música a casa” oferiran un espectacle titulat “Xxxst…qui parla?”, a la Fàbrica Vella. Pel que fa al divendres 8 de juny, hi haurà concert a càrrec del grup Buhos, que presentaran el seu nou disc “La Gran Vida” seguit de sessió de DJ a l’escorxador. La venda d’entrades és l’Ajuntament de Sallent i a codetickets.com amb un preu de 6€ per entrada.