Les empreses de Sallent comparteixen inquietuds i es mostren al poble

145

L’Ajuntament de Sallent va organitzar una trobada, a la Fàbrica Vella, amb les empreses del municipi per tal donar a conèixer la indústria de Sallent al poble. L’acte va estar presidit per l’alcalde, Oriol Ribalta, que juntament amb la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Luna, van manifestar la voluntat de l’Ajuntament d’aproximar-se a les empreses i trobar espais per informar dels projectes municipals, així com recollir les inquietuds que puguin tenir les empreses que executen la seva activitat econòmica al municipi.

La regidora de Promoció Econòmica va presentar els serveis que ofereix l’Ajuntament a les empreses, la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’associació i el projecte que pretén donar a conèixer la indústria de Sallent al poble. Per aquest projecte s’ha editat un vídeo promocional dels polígons del municipi i les seves empreses, vídeo que està situat a un aparador del nucli antic del poble, a la zona comercial de Sallent. De manera temporal, s’ha habilitat a l’Espai Cultural Fàbrica Vella una exposició amb plafons informatius on s’inclou el nom de les empreses que hi ha a cada polígon del municipi.

El president de l’Associació d’Empreses de Sallent, Cabrianes i Cornet, Joel Lozano, va explicar el treball que s’està fent des de l’associació en benefici del teixit empresarial i la seva voluntat que creixi i arribi a més empreses. També va destacar la bona sintonia amb l’Ajuntament i el suport rebut en el primer any de vida de l’associació.

Després de la projecció del vídeo, es va obrir el torn de paraula als i les assistents, que van exposar les seves propostes i inquietuds en relació amb el funcionament dels polígons, el manteniment dels carrers i espais verds, entre altres. Cristina Luna i Joel Lozano han valorat molt positivament aquesta reunió, com un espai de trobada i creació de sinergies i amb la voluntat de realitzar-ne altres.