Les dones de Sant Fruitós decidiran com serà el mural que es pintarà per la campanya “Carrers Lliures de por”

186

Aquesta proposta girarà entorn del dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Per tal de poder participar en el disseny d’aquesta pintura reivindicativa, s’han programat 2 sessions de tallers participatius en línia on les participants podran debatre conjuntament i exposar les seves idees al voltant de l’eslògan “Carrers lliures de por”. Així ho ha explicat a Ona Bages una membre del col·lectiu feminista Mai Sense Veu, Irene Kusmanovic:

La data límit per inscriure’s és el pròxim divendres 19 de febrer. Les sessions participatives es duran a terme els dies 23 i 26 de febrer a les 6 de la tarda.

Aquest mural es pintarà en el mur exterior d’accés a l’equipament juvenil Nexe Espai Jove. Aquest projecte està liderat pel col·lectiu feminista Mai sense Veu i l’artista local Clara Oliveres, qui serà l’encarregada de plasmar les idees que en sorgeixin. Algunes de les accions que es duran a terme les ha explicat Kusmanovich a Ona Bages:

Aquesta és una de les propostes que formen part de la iniciativa transversal “Març lila”, un mes d’activitats per reivindicar el paper de les dones en la societat i fer més visibles les actuals desigualtats de gènere i les diferents barreres que es troben les dones en el seu dia a dia.