Serveis d'Emergències Mèdiques - Foto: Althaia

El virus va a la baixa al Bages en la majoria d’indicadors, però continua la pressió hospitalària. La velocitat de propagació es manté en 0,81 mentre que el risc de rebrot baixa a 222, 12 punts menys en els últims set dies.

Mentrestant, una nova defunció a Althaia puja la xifra de víctimes a Manresa a 378. En aquest 2021 s’han produit 54 morts als centres assistencials de la ciutat. La mitjana de víctimes mortals és superior a la de una al dia. És per això que la situació segueix sent preocupant tot i la millora de les dades.

En aquests moments, Althaia té 77 persones ingressades a les àrees Covid, mentre que

Totes aquestes dades mostren una mitjana de víctimes mortals superior a una al dia i dona idea de la gran afectació que està tenint, també, la tercera onada de l’epidèmia a la ciutat i el cost que està suposant en pèrdua de vides humanes.

A hores d’ara hi ha 77 persones ingressades per covid-19 a la Fundació Althaia, que s’han de sumar a les que reben atenció a l’Hospital de Sant Andreu, i que dimarts passat, eren 39. Això suposa a l’entorn de cent vint ingressats. Althaia ha donat fins ara 1.904 altes a pacients ingressats per covid-19.