Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Les Coves del Toll acull un taller familiar per reconèixer les roques i minerals del Moianès

El Parc Prehistòric de les Coves del Toll acull demà un taller familiar de reconeixement de roques i minerals del Moianès dins la Setmana Europea de Geoparcs. 

L’activitat es realitzarà concretament a l’espai de la Balma, en l’anomenada “Surgència” del Parc Prehistòric de Moià, a 2/4 de 12 del matí. Estarà conduïda per Jordi Espuny, geòleg que ajudarà als participants a reconèixer les principals roques i minerals que configuren el paisatge de la comarca. 

El taller permet analitzar les característiques que es poden observar a ull nu o amb una lupa. Una activitat que tindrà una durada aproximada d’una hora i que està especialment recomanada per a famílies amb nois i noies de 10 a 14 anys. 

El taller, que és gratuït, s’emmarca dins la Setmana Europea de Geoparcs. Les places són limitades i cal inscripció prèvia trucant al telèfon 93 820 91 34 o per correu electrònic a info@covesdeltoll.com.

L’activitat coincideix amb l’acreditació de les Coves del Toll i el Museu de Moià amb l’indicador Biosphere 2020, que aprova l’espai turístic amb un segell de turisme de qualitat ambiental i sostenible. Les coves estaran obertes igualment pel públic en general en el seu horari habitual de cap de setmana, de 2/4 d’11 del matí a les 7 de la tarda.