Les ConfiCaramelles 2020 de Súria resulten tot un èxit i capten l’interès dels mitjans d’àmbit català

169

L’edició confinada de les Caramelles d’enguany, denominades com les més grans de Catalunya, ha aconseguit l’objectiu de mantenir ben viu l’esperit festiu a Súria amb activitats que s’han desenvolupat durant més d’una setmana.

Una de les iniciatives que més acollida ha tingut ha sigut la cançó composada especialment pel grup musical Tio Tirito per a aquestes Caramelles que s’ha escoltat nombroses vegades pels carrers de la vila.

Les activitats d’aquesta celebració han estat difoses a Instagram amb l’etiqueta #conficaramelles2020, juntament amb nombroses imatges de caramellaires que han volgut viure i compartir la festa, tot i la distància.

La celebració de les ConfiCaramelles 2020 també ha tingut ressò en mitjans de comunicació d’àmbit català mostrant de nou l’interès festiu i patrimonial de la festa surienca com a Caramelles més grans de Catalunya.

Finalment, l’Ajuntament de Súria felicita i agraeix a tots i totes les caramellaires el seu esforç per haver mantingut el caliu de la celebració més representativa de la vila.