La decisió del govern de fer un pas enrere i tornar al confinament comarcal per l’empitjorament de les dades de la pandèmia no afectarà l’esport federat. Tampoc incidirà en els entrenaments o en els desplaçaments dels equips per a disputar partits fora de la comarca. Un fet que va confirmar ahir el subdirector de Protecció Civil. Algunes de les federacions que mantenen les competicions són la de futbol i la de bàsquet. Oriol Camacho, secretari general de la Federació Catalana de Futbol, es mostra satisfet per la decisió, però avisa que ara no ens podem relaxar.

 

Una de les qüestions que més dubte ha generat és el tema dels desplaçaments. Els pares i mares podran acompanyar els seus fills en els desplaçaments. Així doncs els menors es podran desplaçar amb membres de la bombolla esportiva o familiar.

 

Pel que fa a l’entrada de públic als estadis o pavellons es manté encara que amb l’aforament adient i sempre respectant el toc de queda, és a dir, si un partit acaba més tard de les deu del vespre, el públic haurà d’abandonar la instal·lació esportiva abans del compliment d’aquesta hora.