Les Comes 4x4 Festival ha tornat a omplir la finca de motor | Joan Fernàndez

El recinte surienc de Les Comes ha acollit aquest passat cap de setmana la tradicional cita del 4×4: Les Comes 4X4 Festival. Una novena edició que s’havia de celebrar el passat 2020 però que va quedar suspesa per la pandèmia. Els participants, que ja tenien l’entrada de l’any passat, van assistir a un festival amb xifres de participació molt semblants a la època prèpandèmia. 

Dissabte i diumenge, els vehicles 4×4 van poder gaudir de 70 quilòmetres de pistes senyalitzades i classificades per colors segons el seu grau de dificultat. A més, enguany i per millorar la qualitat, l’organització va decidir ampliar les pistes i zones.

Una de les activitats estrelles va ser la Zona Dakar, on es van poder veure alguns dels vehicles que participaran en l’edició del Dakar 2022. Un dels més espectaculars va ser el camió de l’equip De Rooy, participant al Dakar Clàssic, per bé que es tracta d’un camió amb doble cabina. També han participat pilots il·lustres com Jordi Juvanteny, Francesc Ester o Àlex Aguirregaviria.