L’Ajuntament de Sallent vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves tinguin l’oportunitat de participar en activitats que combinen el lleure i la pràctica de l’esport. Es realitzaran activitats esportives, activitats a l’aire lliure, caminades, orientació a la natura, esports d’aventura, activitats aquàtiques, canoes, planxes, btt, jocs i altres activitats lúdicoesportives. Volem garantir unes activitats de qualitat i sobretot amb les màximes mesures de seguretat i sempre seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Ja estan obertes les inscripcions, que es podran fer del 24 de maig al 4 de juny, i que estan adreçades a nens i nenes de 3r de primària a 4t d’ESO.

Les colònies d’enguany seran del 28 de juny al 23 de juliol, repartides en quatre setmanes, i en horari de 9.30 a 13.30 h. Es faran activitats d’esport, natura, jocs, activitats aquàtiques i aventura, com canoa i rem amb planxa, BTT, patinets, karts, rocòdrom o gimcanes d’orientació.

Es realitzaran a diverses instal·lacions del municipi: pavelló d’esports, pista coberta, piscina, camp de vòlei platja, rocòdrom, petanca, pistes de tennis i pàdel, camp de futbol, etc. Però sobretot es vol que els nens i nens puguin gaudir de l’entorn natural.

Les inscripcions es poden realitzar presencialment a l’Ajuntament o trucant al 938 370 200. També es poden fer telemàticament a través de l’e-Tram del web de l’Ajuntament. El preu de la inscripció és de 45 euros per setmana amb 10% de descompte famílies nombroses i monoparentals i 20% de descompte per germans inscrits.