L’equip del Nat’s als play-off d’ascens a Divisió d’Honor

129

LAIA CANDÀLIGA.- L’equip santrfruitosenc del Nat’sSport s’ha classificat pels quarts de final dels play-off d’ascens que es disputa a la Divisió d’Honor de la Lliga Nacional organitzada per la Federació Catalana d’Esquaix. L’equip ha aconseguit la victòria davant del GEiEG de Girona a la darrera jornada de la fase regular que els ha donat el passaport com a segons del seu grup.

El jugador santfruitosenc, Sergi Canal, va donar el primer punt als locals derrotant en un partit molt sòlid a Pere Ortiz per un contundent 3-0 (11-1, 11-3 i 11-4). Jordi Nova, del Natt’s tampoc va tenir massa dificultats per imposar-se a Adrià Labrada per un clar 3-0 (11-9, 11-8 i 11-7). Cristian Casals donava el tercer punt pels de Sant Fruitós davant del jugador Patrick Marco, 3-1 (11-1, 7-11, 11-5 i 11-8). Finalment, Joan Casahuga del Nat’sSport, va perdre el quart punt en un partit llarg i ajustat contra Guillem Bartolí per 2-3 (11-6, 11-8, 2-11, 9-11 i 9-11) que va impedir als bagencs assolir la primera posició del seu grup.

En el sorteig dels play-off, l’equip local es trobarà amb el Malibú Esportiu de Sabadell el principal favorit per guanyar la competició. Tot i això el pitjor que podia passar a l’equip és la lesió de David Llibre que no li permetrà jugar aquesta eliminatòria, una gran pèrdua per l’equip, ja que estava realitzant un final de temporada excel·lent i això es reflectia en l’equip.

Imatge del jugador Sergi Canal.