La Reial Federació Espanyola d’Atletisme ha fet public aquesta cap de setmana els vuit equips classificats per la final de la Copa de Clubs “Copa Iberdrola” que es disputarà a Madrid, en el Polideportivo Gallur, el proper 12 de febrer.

La final reunirà a les millors formacions de l’estat i, entre elles per tercer any consecutiu, el Club Atlètic Manresa estarà entre els millors L’acompanyarà el València, el Plays de Castellon, el Barça, l’Atlètic San Sebastián, el Pamplona Atlètic, l’Unicaja Jaén i l’Atletisme Alcorcón que n’és l’organitzador.

El 2020 la formació manresana es va classificar per primer cop en la seva història per aquesta final i va acabar en la setena posició. En el 2021, les manresanes es van classificar en sisena posició. Aleshores, la normativa establerta va impedir la seva participació, tot i haver-se guanyat el dret esportiu.

I aquesta temporada, la recompensa ha arribat amb la sisena posició de nou assolida, que li dona el bitllet per disputar de nou el que es considera una de les finals més desitjades per l’atletisme estatal de clubs.